14 Ocak 2010 Perşembe

Lida , Doğal beslenme ve hızlı zayıflama

Lida yorumları ve lida kullananlar bu site'de buluşuyor. Taze Sebzeleri sağlıklı bir beslenme için nasıl saklamalıyız?

Taze sebzelerden patates, pancar, kış kabağı ve kurusoğan diğerlerine göre daha dayanıklı sebzeler arasındadır. Patates ışıkla sürekli temas ederse yeşillenir. Sıcak ve çok nemli ortamda filizlenmeye başlar. Yeşermiş ve filizlenmiş patatesin solanin toksini artar. Patates orta nemli, karanlık ve serin yerde saklanır. Kabak ve pancar da aynı ortamda saklanır.2009 lida yorumları.

Kuru soğan serin yerde uzun süre boyunca saklanabilir. Sıfırın altındaki derecelerde tutulan soğanın acılığı kaybolur, gider. Çok fazla soğuklarda soğanlar buz tutabilir.
Pazardan alınan sebze ve meyve, bir kağıda sarılarak naylon torba içinde soğutucuda saklanır. Özellikle yeşil yapraklılar açıkta bırakılırsa çabucak buruşur, ıslak olarak naylon torbaya konursa çürür.


Yağlar, Çeşitleri, Sağlığımız için önemi?

Yağlar hayvanlardan ve bitkilerden fabrikalarda yapılır. Hayvansal yağlar, tereyağı ve iç (kuyruk) yağıdır. Yayıklar ya da özel aletler kullanılarak süt ya da yoğurdun yağlı kısmı ayrılarak tereyağı elde edilir. Tereyağında nem oranı çok olduğundan kolay bozulabilen bir besindir. Eritme ya da tuzlama yöntemleriyle tereyağından sade yağ yapılır. Lida kapsül sizi kısa sürede zayıylatır ,

Yağı çok olan zeytin, ayçiçeği çekirdeği, pamuk çekirdeği, soya ve mısır taneleri ezilerek yağ elde edilir.Kullanıyorum , memnunum. Ham yağ saflaştırılarak rafine vinterize bitkisel sıvı yağlar yapılır. Zeytinyağı dışındaki bitkisel sıvı yağlara hidrojen eklenerek margarinler yapılır.lida'yı kullanırken , diyet yapmanıza , egzersiz yapmanıza hiç gerek kalmaz! Orjinal Lida resmi satış sitesi.

Özellikle doymamış olan bitkisel sıvı yağlar ve nemi çok olan tereyağı okside olarak çabuk bozulur. Bozulma hava cereyanında aydınlık yerde ve madenlerle temasta hızlanır. Yağlar, astarlanmış teneke kutularda, özel yapılmış sert plastik şişelerde , cam kaplarda ve selefonla kaplı kağıt ambalajlarda serin ortamda kapalı olarak saklanır. Zayıflama hapı Lida , güvenilir , hızlı Lida kullanıcı yorumları 2009 websitesi.