3 Şubat 2010 Çarşamba

Lida Kapsülü En iyi Müşteri Sitesi

Aşağıda ki Lida yazımızda , geçtiğimiz aylarda yaptığımız bir araştırmanın sonucunu yayınlamıştık.
Bu sonuçlara internet üzerinde ki şikayetvar, neredenaldın tarzı sitelerin yanında kullanıcıların ağırlıkta olduğu kadın , yaşam, diyet, zayıflama sitelerinde ki yorumları da ekledik.
Lida Yosun Kapsülü ile sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorsanız yapmanız gerekenler'i yakında sitemizde yazacağımz gibi, yorum / eleştiri ve önerileri de ara ara blog'da paylaşacağız. LidaKapsul.org için araştırdığımız 100'den fazla yorumda sadece 8 yani 100%8 olumsuz geri dönüşle karşılaştık.
bu 100%8 olumsuz dönüş'ün yarısı kargodan kaynaklanan veyahut paketlemeden kaynaklanan sorunlar. 2'si teslimattan kaynaklanan sorunlar, 2 taneside müşteri hizmetlerinden kaynaklanan sorunlardı.
Lida siteleri çokca olumsuz yorumlar alıyor ancak dediğim gibi LidaKapsul.org sitesi Lida siteleri arasında en az olumsuz yorum alıp en çok tercih edilen site olmayı başarmış durumda. Bu yorumları sizlerle paylaşmakta ki tek amacım Lida Yosun kapsülü almayı düşünüyorsanız sizleri de en iyi siteyi bulmaya , araştırmaya sevk etmektir.